Toitu saab valmistada ka jalgrattal!
Tagasi
6.bg klassi assessorid käisid Tallinna Ülikooli Teadusköögis hindamas toidu ja jookide organoleptilisi omadusi. Tšiiaseemnetest, banaanist, avokaadost, lutserni idudest ja marjadest valmis aga smuutirattal vändates mõnus jook.
Teaduskööki viisid õp Margot ja õp Kärt.
6.bg klassi assessorid käisid Tallinna Ülikooli Teadusköögis hindamas toidu ja jookide organoleptilisi omadusi. Tšiiaseemnetest, banaanist, avokaadost, lutserni idudest ja marjadest valmis aga smuutirattal vändates mõnus jook.
Teaduskööki viisid õp Margot ja õp Kärt.
KONTAKTID
Arvetekeskus
fff0084@arved.ee
Koolimaja avatud
7.15 avatakse koolimaja
18.30 suletakse koolimaja
8.00 avatakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
17.00 suletakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
7.15 avatakse koolimaja
18.30 suletakse koolimaja
8.00 avatakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
17.00 suletakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
TUNDIDE AJAD
1. 8.30 - 9.15
2. 9.25 - 10.10
söövad 1.-3. klassid
3. 10.30 - 11.15
söövad 4. - 6. klassid
4. 11.35 - 12.20
söövad 7. - 9. klassid
5. 12.40 - 13.25
6. 13.35 - 14.20
PPR söök
7. 14.30 - 15.15
8. 15.25 - 16.10
2. 9.25 - 10.10
söövad 1.-3. klassid
3. 10.30 - 11.15
söövad 4. - 6. klassid
4. 11.35 - 12.20
söövad 7. - 9. klassid
5. 12.40 - 13.25
6. 13.35 - 14.20
PPR söök
7. 14.30 - 15.15
8. 15.25 - 16.10