"Preppar olla on OK!"
Tagasi
Et õpetaja oleks valmis kriisiks, et õpetaja pere oleks valmis kriisiks, osalesid Jõhvi Põhikooli töötajad Päästeameti elanikkonnakaitse alasel koolitusel. Koolituse käigus kordasime üle, kuidas käituda hädaolukorras, millised on soovitused hädaolukorraks valmistumisel, mis on evakuatsioon, varjumine, ohuteavitus, kuidas kogukond saab valmistuda kriisis hakkama saamiseks. Janno Vool tutvustas uuemaid võimalusi, mida peaksime kindlasti koju varuma. Tutvusime uuemate tehniliste võimalustega. Kokkuvõttes jäi kõlama, et kriisiolukorras toimetulekuks peavad panustama kõik, oluline on tunda oma naabreid ning "preppar olla on OK!"
Et õpetaja oleks valmis kriisiks, et õpetaja pere oleks valmis kriisiks, osalesid Jõhvi Põhikooli töötajad Päästeameti elanikkonnakaitse alasel koolitusel. Koolituse käigus kordasime üle, kuidas käituda hädaolukorras, millised on soovitused hädaolukorraks valmistumisel, mis on evakuatsioon, varjumine, ohuteavitus, kuidas kogukond saab valmistuda kriisis hakkama saamiseks. Janno Vool tutvustas uuemaid võimalusi, mida peaksime kindlasti koju varuma. Tutvusime uuemate tehniliste võimalustega. Kokkuvõttes jäi kõlama, et kriisiolukorras toimetulekuks peavad panustama kõik, oluline on tunda oma naabreid ning "preppar olla on OK!"



KONTAKTID

Arvetekeskus
arved.johvivv@fitekdigi.com
Koolimaja avatud
7.15 avatakse koolimaja
18.30 suletakse koolimaja
8.00 avatakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
17.00 suletakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
7.15 avatakse koolimaja
18.30 suletakse koolimaja
8.00 avatakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
17.00 suletakse spordikooli
ja gümnaasiumi poolsed
vaheuksed
TUNDIDE AJAD
1. 8.30 - 9.15
2. 9.25 - 10.10
söövad 1.-3. klassid
3. 10.30 - 11.15
söövad 4. - 6. klassid
4. 11.35 - 12.20
söövad 7. - 9. klassid
5. 12.40 - 13.25
6. 13.35 - 14.20
PPR söök
7. 14.30 - 15.15
8. 15.25 - 16.10
2. 9.25 - 10.10
söövad 1.-3. klassid
3. 10.30 - 11.15
söövad 4. - 6. klassid
4. 11.35 - 12.20
söövad 7. - 9. klassid
5. 12.40 - 13.25
6. 13.35 - 14.20
PPR söök
7. 14.30 - 15.15
8. 15.25 - 16.10